Veggielicious, eerste editie!

Donderdag is het Veggiedag. En op zaterdag 6 oktober is het Veggielicious, een nieuwe beurs waar vegetarische voeding, veggievriendelijke en andere plantaardige producten op het voorplan staan. Onder meer kookdemo's, workshops en lezingen staan op het programma.


De eerste editie van de Veggieliciousbeurs wordt georganiseerd in opdracht van EVA vzw, de organisatie achter de Donderdag Veggiedagcampagne. Het doel was de Belgen aan te moedigen om meer plantaardige en minder dierlijke voeding te eten.

De Veggieliciousbeurs is voor iedereen die graag één of meerdere dagen per week lekker vegetarisch eet, of dat nu voor de gezondheid, het milieu of het dierenwelzijn is.

Je vindt er vegetarische voeding, veggiekookboeken, veggieschoenen,
veggiereizen, plantaardige dranken, biotextiel, biozaden, biowijnen, fairtrade maar ook ecologische onderhouds- en verzorgingsproducten en andere veggievriendelijke en plantaardige producten.

De beurs vindt plaats in het International Convention Center (ICC) Ghent, Arteveldeforum, Van Rysselberghedreef 2 bus 1, Citadelpark in 9000 Gent.

Alle praktische info vind je op

www.veggielicious.be

Melody De Visscher 

© Vivat.be 2020