Tiroleravond in Hoboken

Het Paznauntal is een van de minst bekende maar wel mooiste valleien van Oostenrijk. Het prachtige dal strekt zich uit in de schaduw van de machtige Silvretta, lieflijk en zacht glooiend bij de 'ingang', rauw en indrukwekkend mooi op de flanken van het gebergte. De Tanzgruppe Silvretta brengt de authenticiteit en Gemütlichkeit van het Paznauntal in november naar België.


 

In het gezellige centrum van See, aan het begin van het mooie Paznauntal, staat Hotel Mallaun, thuisbasis van de Tanzgruppe Silvretta. De vele Belgische gasten die er graag hun vakantie doorbrengen, hebben de groep vast al eens aan het werk gezien.

Op zaterdag 22 november 2008 organiseert Hotel Mallaun in samenwerking met Austria Freunde een onvervalste Tiroler- und Stimmungsabend. Op het podium: de Tanzgruppe Silvretta en het unieke Gamsstoaun Echo. Wie er bij was op het jaarlijkse festival van Austria Freunde in april weet dat Oostenrijk nergens dichterbij is dan op de evenementen van deze organisatie, nu al meer dan 30 jaar een vaste waarde in het Antwerpse verenigingsleven.

Er wordt in Oostenrijk ook lekker gegeten, dus biedt Austria Freunde de mogelijkheid om er een echt diner-spectâcle van te maken. Met huisbereide Tiroler Gröstl en Apfelstrudel met vanillesaus.

Tiroleravond, zaterdag 22 november 2008 om 20 uur, Zaal Extra Time, Louisalei 24, 2660 Antwerpen-Hoboken. 

Info en reservaties

© Vivat.be 2020