Nekka 2008: Bart Peeters ontvangt

Bart Peeters is dit jaar de centrale gast van Nekka. Hij koos voor zijn helden, voor zijn muzikale vrienden, voor nieuw Nekka-talent en voor de vader van de kleinkunst.

 

 


Het moet Bart Peeters zelf veel plezier doen dat Ramses Shaffy (met de groep Alderliefste) afzakt naar het Sportpaleis in Antwerpen. In ons taalgebied heeft geen enkele zanger ooit zozeer de ziel uit zijn lijf gezongen als dit Amsterdamse icoon. Nu, bejaard en een beetje verward, ontroert Shaffy nog altijd met zijn overgave en authenticiteit.

En Bart heeft nog twee reuzen uitgenodigd: Raymond van het Groenewoud en Jan De Wilde. Benieuwd hoe Bart samen met deze muzikale gasten zal samensmelten. 

Hannelore Bedert, talentvolle dame

De winnares van de laatste Nekka-wedstrijd wist het muzikale hart van Bart Peeters te veroveren tijdens de repetitie en bij de schitterende uitvoering van een duet tijdens de persconferentie.
"Zonder woorden" wordt een absoluut muzikaal hoogtepunt van Nekka-Nacht 2008.

Vrienden Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Axl Peleman

Een Nekka-Nacht met Bart Peeters kan niet zonder zijn muzikale boezemvrienden Hugo Matthysen , Ronny Mosuse en Axl Peleman. Elk op hun manier staan ze borg voor onvervalste kleinkunstpoprock, al dan niet in een dialect.

Gezocht : muzikale klassen van 1ste & 2de studiejaar

Samen met Gazet van Antwerpen gaat Nekka op zoek naar klassen van 1ste en 2de studiejaar om Bart Peeters te begeleiden op Nekka-Nacht, en dit met de vertolking van het TOETERLIED . Surf naar www.gva.be/actie/nekka , beluister het toeterlied, maak er met je klas een originele opname van en stuur deze voor 15 maart in.
Wie weet sta jij samen met Bart te toeteren in het Sportpaleis.

Tickets : 078/15.51.51
Enkel nog beschikbaar voor zaterdag 19 april !
Info :

Nekka
 

 

    

© Vivat.be 2020