In 2011 gaat Valériane nationaal

Het Valérianesalon, dat van 3 tot 5 september het bedje spreidt op zijn vaste stek in de expohallen van Namen, voert sinds 1985 de Belgische bio- en ecologiebeurzen aan. Nieuw is dat Valériane in 2011 ook nationaal gaat - er komt een lente-editie in hartje Brussel.

Zo'n 300 bio- en eco-exposanten uit België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië geven elkaar begin september afspraak in de Waalse hoofdstad. Dit jaar worden ze uitgenodigd een invulling te geven aan het thema "rauwe melk", dat uitvoerig aan bod zal komen in de geplande randanimaties, lezingen en workshops.
 


In het marktgedeelte kunnen de bezoekers rondneuzen op de stands van de deelnemende handelaars. Het zijn deze laatsten die naar jaarlijkse gewoonte het aanbod aanvoeren en zorgen voor de familiale sfeer waarvoor het salon bekend staat. De lanen van de markthal zijn voorbehouden aan biologische voeding, landbouw en tuinbouw, duurzaam bouwen en hernieuwbare energie, milieuvriendelijke kleding, ecotoerisme, ambachten en gezondheid.

www.valeriane.be/namur


In de lente van 2011 verhuist Valériane het ecodorp naar Tour & Taxis. Van vrijdag 29 april 2011 tot zondag 1 mei 2011 ontdek je er producenten en specialisten van biologische voeding en ecologische levensstijlen. Hou het in de gaten op de website.

www.valeriane.be/brussel

© Vivat.be 2020