Fiesta Latinaaaa!

Al 10 jaar bestaat dit latijns zomerfestival. Om deze verjaardag te vieren komt Fiesta Latina dit jaar terug met drie nieuwigheden: een ruimte Fiestakids, een nieuwe plek (het Ter Kamerenbos) en een derde muziekscène (gewijd aan de Caraïben)!  Wees klaar voor de fiestaaa!


Ben je nog niet op vakantie gegaan? Dan moet je zeker naar Fiesta Latina, het laatste zomerfestival van het jaar. Met z'n latijnse ritmes neemt het je op reis naar Rio, Havana, op een Mexicaans strand of in een woud op de evenaar.

Het evenement vindt plaats op 24, 25 en 26 augustus 2012. Het festival viert dit jaar z'n 10de verjaardag en voor de gelegenheid biedt het verschillende nieuwigheden.

Eerst en vooral vindt het festival plaats op een uitzonderlijke plek: het Ter Kamerenbos, een groen juweel in hartje Brussel!

Verder krijgen de kinderen extra aandacht met de ruimte Fiesta Kids vol met animaties, attracties gewijd aan de 'niños'.

De laatste nieuwigheid? Een derde muziekscène. Dit jaar gaat Fiesta Latina nog verder naar Zuid-Amerika, dankzij een nieuwe ruimte gewijd aan de Caraïben.

Zoals altijd is het festival de gelegenheid om tal van latijnse artiesten en activiteiten te ontdekken. De editie 2012 komt met Batuqueria, een Braziliaanse percussiegroep. Dankzij hun natuurlijk, traditioneel en origineel repertoire nodigen ze de bezoekers uit om mee te gaan op tocht door de verschillende regio’s in Brazilië.

Je krijgt ook de kans om zumba aan te leren, een sport die dansen zoals salsa, cumbia, samba en reggaeton mengt met dynamische bewegingen van fitness.
Concerten, wedstrijden, animaties, ...  je krijgt dit allemaal te zien en te horen voor 7 euro per dag. Kinderen onder 12 jaar kunnen gratis binnen.

Meer informatie? Surf naar

www.fiesta-latina.be
!

Melody De Visscher
 

© Vivat.be 2020