Els De Schepper zingt met big band

 

Els de Schepper geeft op woensdag 20 mei in de Stadsschouwburg van Antwerpen een éénmalig big band concert ten voordele van Shangri La Home, een Vlaams kinderopvang- en begeleidingsproject in Nepal. Een mooi initiatief maar niet echt verrassend. Els is altijd al een kleine wereldverbeteraar geweest.


Els De Schepper brengt samen met een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde big band Nederlandse en anderstalige liedjes die raken, rijmpjes die opvrolijken, lieve verhalen en speelse meezingers.  Uiteraard is ook Els’ alter ego Rita van der Auwera van de partij.

Shangrila Home in Nepal

De volledige opbrengst van dit unieke concert gaat naar het Shangrila Home project in Nepal. Het Belgische stel Wim de Becker en Caroline Dierckx zetten zich er in voor dakloze en vaak aan lijm verslaafde straatkinderen. De kinderen doen mee aan een afkickprogramma, gaan terug naar school, leven in een veilige en warme omgeving met goede opvoeders en krijgen na verloop van tijd de kans om weer volledig zelfstandig in de maatschappij te functioneren, als volwaardige mensen. 

Deze niet-gesubsidieerde projecten vergen moed én kosten veel geld om o.a. woning, eten, drinken, school en opvoeding van de 114 kinderen in het Shangrila home te kunnen betalen. Minimaal € 10.000,- per maand hebben ze nodig om de kinderen te helpen, te houden en te begeleiden.

Els De Schepper heeft het Shangrila Home in Nepal bezocht, een ingrijpende ervaring die haar nu aanzet tot actie. Voor zover ze de wereld op haar eigen manier al niet een klein beetje verbeterd heeft.

Meer info op :

http://www.elsdeschepper.com

Els De Schepper Big Band Concert: 20 mei in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

 

 

© Vivat.be 2020