Dinosaurussen in het Sportpaleis

Na de dinosaurussen van de rock (Deep Purple, AC/DC, Cher...) komen nu de echte dino's naar het Antwerpse Sportpaleis. Enfin, ze lijken toch echt, in de spectaculaire live show Walking with dinosaurs, bekend van tv.


Na jaren van planning komt de prijswinnende BBC-serie Walking with dinosaurs nu tot leven in een schitterende theatershow.
Internationaal vermaarde ontwerpers creëerden samen met wetenschappers 15 levensgrote dinosauriërs, inclusief de schrik van de prehistorie: de tyrannosaurus rex!

Een duizelingwekkende 10 miljoen pond heeft het arenaspektakel gekost, een voorstelling van ongekende omvang en kwaliteit, bedoeld om jong en oud te boeien.

"Laat u verrassen door de geschiedenis van 200 miljoen jaar overheersing op aarde. Zie ze lopen. Hoor ze brullen. Kijk toe terwijl zij vechten voor hun overleving en hun overwicht. Van de rimpels in hun huid tot de glinstering in hun ogen zullen deze dinosauriërs u ervan overtuigen dat ze echt terug zijn! Zorg dus dat u een plaatsje hebt, en aanschouw de terugkeer van de dinosauriërs!"

Een beetje overdreven wellicht, deze promotekst, maar de BBC staat traditioneel garant voor kwaliteit, ook als ze met hun programma's de hort opgaan.

Walking with dinosaurs: 11, 12 en 13 september 2009, Sportpaleis Antwerpen.

Info en tickets.

© Vivat.be 2020