Bal Moderne: dansen maar!

Of je een goede danser bent of niet, je bent van harte welkom op het Bal Moderne. Tijdens deze dansavond leert een choreograaf drie dansen van elk drie minuten aan het publiek. De sfeer is gezellig en solidair. Gedurende de hele zomer komt het Bal Moderne in de Brusselse parken maar ook in heel België.


Een goede danser hoef je niet te zijn. Naar het Bal Moderne ga je eerder om je te amuseren. Om de danspassen te leren, kijk je naar de choregraaf op het podium of naar de vele dansassistenten die het publiek helpen. Omdat deze niet-professionele dansers zijn, voelen de deelnemers zich meer op hun gemak.

Er is ook geen leeftijd of vereiste bekwaamheid om deel te nemen. Het belangrijkste is niet de beste proberen te zijn, maar wel te dansen in een gezellige en solidaire sfeer.

Sommige dansen worden uitgevoerd door een gerenommeerd artiest, anderen door een jong talent dat ontdekt wil worden. Elke sessie duurt 45 minuten. Tussen elke dans krijg je 15 minuten pauze om te rusten of om vrij te dansen.

De hele zomer komt het Bal Moderne in de Brusselse parken. De volgende vindt plaats op 28 augustus op de Kunstberg. Daarnaast kan je ook in heel België en buiten onze grenzen dansen.  Op 18 september komt het Bal Moderne naar Hasselt, op 24 september naar Sint-Joost en op 25 september naar Luik.

De volledige agenda vind je op de volgende website

www.balmoderne.be
. Nog een laatste detail: het evenement is gratis!

Melody De Visscher

© Vivat.be 2020