Struikrover Inframutt stript keizer Google

Leve de Googles van deze aarde. Robots in de branding voor wie ongekende webwateren besurft. Onvermoeibare jachthonden in staat de gekste trofeeën te delven, tenzij baasje ze met ondubbelzinnige commando's op speurtocht stuurt. Leve ook de maffe buitenbeentjes. Neem nu Inframutt, Google's verre neef en pleitbezorger van hitlijsten waarin ook de mindere goden mogen schitteren.


Onbekend is onbemind

Wie waagt er nog een stapje in de wijde virtuele wereld zonder de online hulp van Google, speurder ex machina die het kaf van het koren scheidt temidden de onaflaatbare, onpeilbare brij van miljarden webpagina's? Met

Inframutt
klinkt er nochtans een nieuwe stem aan het internetfirmament. Eentje dat op ludieke wijze Google's monopolie aan de kaak stelt.

Inframutt neemt het op voor een benadeelde groep webtreffers waarvoor Google de neus op haalt:  "Onopvallende webpagina's worden over het hoofd gezien, ook als zijn ze relevant," stelt Inframutt. Google zou geen oog voor zeldzame parels hebben, alleen voor kaliber: "Het verwart verdienstelijkheid met populariteit en is niet in staat het onbekende te beminnen!"
 


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?