Je eigen fashionboetiek met Nintendo

De multiplayer-stand

Zet je de Nintendo in multiplayer-stand, dan kun je je outfits in heel Europa aan de man brengen via de Nintendo Wi-Fi Connection. Deel je ervaringen met je collega’s en geef mode-advies aan je vrienden wanneer die via draadloze communicatie je boetiek komen bezoeken, waar ze ook je stock kunnen bekijken, een outfit samen kunnen stellen en een korting kunnen vragen. Je kunt zelfs delen in het shoppingplezier en je laten gaan in de boetieks van vrienden en andere spelers.

Je vrijgezellenflat

Het spel biedt je de optie om je eigen vrijgezellenflat in te richten met de laatste nieuwe creaties, van Schotse ruiten tot tulprokjes over kniehoge laarzen en basketschoenen. In je flat kun je uren doorbrengen met het kiezen van de gepaste outfit, het juiste kapsel en de meest flatterende maquillage zodat je helemaal in tune bent met het modegebeuren van het moment.
Als het ruime aanbod aan kleuren uit je kapsel en maquillage-koffer niet volstaat, kun je ook nog langs het kapsalon of het schoonheidssalon gaan voor een nieuwe look. Tientallen kapsels, kleuren en highlights staan ter beschikking, of je nu voor een geisha-look kiest of voor de garçonne-coupe. Wat maquillage betreft heb je niet alleen een enorme keuze aan lipsticks, oogschaduwtinten en mascara’s, je kunt ook kleurlenzen nemen en de vorm van je wenkbrauwen veranderen!
Om de trends te volgen, kun je modemagazines doorbladeren. Via online-wedstrijden kun je je modekennis meten met die van je tegenstanders voor een jury, die na een debat iemand tot winnaar uitroept. Als je wint, krijg je een exclusieve prijs in je boetiek geleverd, komt je foto in ‘Dahlia’, het eigen Nintendo-magazine, en krijg je zelfs de kans om aan dat magazine mee te werken.
Style Boutique ligt in de winkels vanaf 30 oktober 2009.

Philippine Campener


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?