Zomerfestivals voor het hele gezin

Het einde van het schooljaar nadert, en naarmate de leeftijd van uw rakkers oploopt, stijgt ook het aantal muziekfestivals waar je ze met een gerust hart mee naartoe kunt nemen. We overlopen even.

 


Simmerdown in Puurs
 

4 juli 2009

Simmerdown is een gratis multicultureel festival-met-een-boodschap, waarbij optredens van o.a. Café con Leche, Zion Youth en Undefined worden gecombineerd met een kinderdorp, een wereldbuffet, een fairtrade bar, animatie en workshops.
Thema dit jaar is ‘waardig werk voor iedereen’, en ook in het kinderdorp echoot deze slogan door. Je kunt er creatief knutselen met afval, klimmen in een mega bananenboom, eendjes vissen, ... en nog veel meer.
Kindvriendelijke workshops zijn er onder meer van ‘el circo fiasco’, de circusschool uit Oppuurs, die klein en groot wil warm maken voor haar circusacts.

Locatie: Speeltuin JOC WIJland, Fortbaan 9, 2870 Puurs

http://www.simmerdown.be/2009/home.htm

Cactusfestival Brugge

10-11-12 juli 2009

Internationale topacts dit jaar zijn onder meer Paul Weller, Joss Stone, Tracy Chapman, The Magic Numbers en Calexico. Ook bij deze editie van het cactusfestival wordt er veel aandacht aan de kleintjes

besteed, voor hen werd circusatelier Woesh ingeschakeld: klimmen, acrobatie en spelen, Woesh staat garant voor twee dagen kinderplezier op Cactus. Daarnaast is er de lieve mevrouw van Salon Sissie, die uw kinderen zodanig kunstig grimeert dat u ze achteraf zelf met moeite zult herkennen. Voor een dagticket betaalt u 33 euro in voorverkoop, een tweedaags kost 55 euro en een driedaags 75 euro. Aan de ticketbalie de dag zelf betaalt u een pak meer!

Locatie: Minnewaterpark, Brugge

http://www.cactusfestival.be/


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?