Het 88ste autosalon van Brussel in 21

De 88ste editie van de European Motor Show Brussels wordt een ‘echt’ autosalon, in tegenstelling tot de vorige editie die zich toespitste op lichte bedrijfsvoertuigen, vrijetijdsvoertuigen en motors. Het wordt zonder twijfel interessant te observeren hoe de potentiële kopers zich zullen gedragen in deze crisistijd. En wat zullen de initiatieven van de constructeurs zijn om tegemoet te komen aan de milieuwetgeving en aan de verwachtingen van het publiek?


Dit auto- en motorsalon wordt georganiseerd door het Febiac, de Belgische automobiel- en tweewielerorganisatie, en zal doorgaan op de Heizel van 14 tot 24 januari 2010. Er worden meer dan 600.000 bezoekers verwacht. 

Overvloed aan merken

De ingeschreven merken vertegenwoordigen meer dan 99,7% van de automarkt. Zelfs de motormerken zijn bijna allemaal present. Motors en de bijhorende uitrusting nemen paleis 1 en 3 in. De andere expohallen worden thuishaven voor de auto’s, hun accessoires en diensten. 

Heading for tomorrow

Het 88ste auto- en motorsalon staat in het teken van de technologische revolutie die de sector momenteel doormaakt in de race naar milieuvriendelijke voertuigen. Het thema van deze editie is daarom ‘Heading for tomorrow’ of  ‘op weg naar morgen’. 

De nieuwste aandrijfconcepten worden aanschouwelijk voorgesteld, zodat elke bezoeker aan den lijve kan ondervinden dat ze niet alleen het milieu maar ook de automobilist zelf ten goede kunnen komen op het vlak van comfort, tijd en geld.  


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?