Move.be, alles voor je verhuis!

Op Move.be kan je alle adreswijzigingen voor je verhuis in één keer doen, een bestelwagen boeken, een gepersonaliseerde verhuisplanning volgen en zeer nuttige info, tips en trucs lezen. En dat is allemaal gratis!
 


Ben je van plan om te verhuizen? Dan heb je zeker een heleboel dingen te doen: je huidige verhuurder verwittigen, dozen kopen, inpakken, gaatjes opvullen, nieuw huurcontract opstellen, een bestelwagen vastleggen, enzovoort.

Move.be vereenvoudigt al deze stappen

Eerst en vooral krijg je, na je inschrijving, een Move! Box met verschillende kortingsbonnen bij Brico, Delhaize, en andere partners van Move.be.

Voorts vind je onder Move! Artikels een heleboel informatie over administratieve stappen, keuze van de beste leverancier, rechten en plichten van huurders en eigenaars, decoratietips, doe-het-zelftips, herinrichting van de lokalen,...

Onder Move! Address krijg je de kans op een vereenvoudigde adreswijzigingssignalering. Je kan via deze tool de verzekeringen, banken, media, openbaar vervoer, gas- en elektriciteitleveranciers, telefoon-, internet- en tv-leveranciers, ... verwittigen dat je verhuist.


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?