Je eigen fashionboetiek met Nintendo

Met Style Boutique mikt Nintendo op een vrouwelijk publiek. Het spel was al waanzinnig populair in Japan onder de naam ‘Wagamama Fashion’.  Nu kan ook bij ons elke rechtgeaarde fashionista aan de slag met haar eigen boetiekje. Het spel kan worden gespeeld op Nintendo DS en op Nintendo DSi.


'Nintendo presents: Style boutique' daagt je uit om je eigen boetiek met kleren op te starten, je kwaliteiten als stijladviseur te ontwikkelen, je eigen stock te beheren, mee te doen aan modeshows, online de nieuwste collecties aan te kopen en je te meten met andere boetiekeigenaars via de multiplayer-modus.
Je moet helemaal onderaan de ladder beginnen als assistent in een boetiek, waar je de klanten advies geeft over hun outfit. Daarbij moet je natuurlijk rekening houden met de persoonlijke smaak en stijl van elke klant, en de kleren telkens zorgvuldig uitkiezen om tot een geslaagde verkoop te komen.
Je wordt daarna al vlug eigenaar van je eigen boetiek, waarna je je creativiteit kunt aanwenden om paspoppen te tekenen, een look voor je winkel te bepalen door de passende decoraties en muziek te kiezen, promotiemailings te ontwerpen en de verkoop te organiseren. Met elke verkoop stijgt het bedrag waarmee je nieuwe stock kunt aankopen.
Je krijgt uitnodigingen voor modeshows zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste trends in modeland. Die itnodigingen verschijnen regelmatig in je eigen agenda.
Je kunt ook de showroom bezoeken, waar je tussen tienduizenden artikelen van zestien merken, elk met hun eigen stijl, kunt kiezen. Stal de koopwaar daarna zo voordelig mogelijk uit in de etalages van je boetiek, zodat die de mode van het seizoen perfect reflecteren.
Maar vergeet niet dat je erg toegewijd moet zijn om een eigen boetiek te runnen. Je moet ook minutieus kunnen plannen en een niet-aflatende inzet vertonen, want als je niet op het juiste moment met de juiste stock op de proppen komt, zal je boetiek vlug de deuren moeten sluiten.
Je kunt ook online nieuwe artikelen bestellen, waarvan er sommige door echte designers ontworpen zijn. 'Nintendo presents: Style Boutique' gebruikt de interne kalender van de Nintendo DS / Nintendo DSi om de seizoenscollecties synchroon te laten lopen met de shows  in de echte modeseizoenen.


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?