Buump: je 'relationship status' aan je pols!

Buump is een merk van kleurrijke siliconen armbanden die tegenwoordig een groot succes kennen. Op zich is dit niet echt nieuws, maar deze armbanden hebben iets bijzonders: ze tonen je 'relationship status' van op Facebook. Het concept is dus dat je aan iedereen laat zien of je single, getrouwd of in een open relatie bent. Net als op Facebook, maar dan in het echte leven!


De makers van Buump zijn drie Fransen die dol zijn op sociale netwerken. Ralph Feingold, Matthew Stefani en Stephane Assayag beseften dat de miljoenen mensen die de meeste uren aan Facebook besteden waarschijnlijk niet veel vrienden hebben in het echte leven. Zo kwamen ze op het geweldige idee om de Buumparmbanden te ontwerpen en deze mensen een socialer leven te geven.

Dus, hoe zit het in elkaar? Draag je een armband met het bericht "naar het zwembad met de kleintjes" of "Ik verveel me op kantoor"? Nee, het doel is natuurlijk je 'relatiestatus’ te tonen! Op die manier weet iedereen of je single bent, getrouwd of in een open relatie. Het blijkt inderdaad erg handig: dankzij Buump kom je te weten of het blondje/de sexy Italiaan die in je favoriete restaurant werkt, vrijgezel is of niet.


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?