Low cost zonder verassingen

Bruxx.be is een website voor goedkope vluchten waar de prijzen niet plots verdubbelen tijdens het boeken. Geen sluwe kleine letters, wél transparante communicatie.
 


Bruxx.be is een gloednieuwe website voor allen die dol zijn op goedkope vliegtickets. Bruxx.be biedt alleen maar betrouwbare luchtvaartmaatschappijen die vertrekken vanuit Brussels Airport. Aer Lingus, Air Arabia, airBaltic, Blue Air, Brussels Airlines, easyJet, JetairFly, Thomas Cook en Vueling zijn inderdaad al lange tijd met Zaventem verbonden en vliegen naar de belangrijkste luchthavens. Niet zoals vele andere lowcostmaatschappijen, die op 60 kilometer van de stad landen.

Via Bruxx.be kan je meteen je vlucht boeken naar meer dan 40 bestemmingen. Je kan kiezen tussen onder meer Barcelona, Antalya, Rome, Bilbao, Kopenhagen, … Voor elke bestemming krijg je een kleine beschrijving, het aantal vlieguren en een mooie grafiek met de prijzen doorheen het hele jaar. De website is ook gelinkt aan sociale netwerken. Wil je naar Alicante vliegen? Lees dan op dezelfde pagina de Facebook- en Twittercommentaren over de Spaanse stad.


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?