Op citytrip naar Nederland

De Nederlandse steden zijn klaar om (her)ontdekt te worden. Van Breda tot Groningen, van Rotterdam tot Utrecht: ga eens op stap in de meest charmante binnensteden van Nederland.


Beleef natuurlijk Breda

Omringd door 4000 ha natuurgebied, is Breda de meest ‘natuurlijke’ stad van Nederland. Aan de zuidkant ligt Landgoed Wolfslaar, een prachtig, vrij toegankelijk wandelgebied. Aan het landgoed grenst de Natuurtuin Wolfslaar, een beekdalgebied met o.a. een grote variatie aan poelen. De afgelopen tien jaar zijn er maar liefst 830 diersoorten geteld! Voor wie er liever met de fiets op uit trekt, is het Markdal een aanrader.

www.vvvbreda.nl

Shopping in Den Haag

Den Haag heeft een ongekend en gevarieerd winkelaanbod. Het ware Haagse shoppen weg van de mainstream winkelketens ervaar je met de shoppingroutes door de Haagse binnenstad. De shoppingroutes van Púúr Den Haag nemen je aan de hand mee naar de leukste adressen. De leukste winkels en hotspots vinden in de Haagse binnenstad was nog nooit zo eenvoudig! Er zijn verschillende routes uitgestippeld met thema’s als ’Haags Hip’, ’Kunst & Design’, ’Stijlvol Shoppen’ en ’Culinair Centrum’.
Het Shoppingboekje is te verkrijgen via

www.puurdenhaag.com
.
www.denhaag.com

Rotterdam wordt deze zomer La City

Rotterdam durft haar “feminiene” kant te laten zien. Van 14 juni t/m 13 juli 2008 stelt de stad haar vrouwelijke interesses en ambities centraal tijdens ‘La City ‘08’. Met een maand lang vernieuwende initiatieven en bruisende evenementen op het gebied van (interculturele) mode, kunst, dans, business, sport, emancipatie en lichaamsverzorging. Rotterdam wordt verleidelijker dan ooit, voor vrouwen én mannen.

www.lacity.nl


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?