Huizenruil.com geeft extra glans aan het motto 'mi casa es su casa'

Op Huizenruil.com kunnen avontuurlijke vakantiegangers woninkje ruilen. Het principe is eenvoudig: jij logeert in het huis van je ruilpartner, terwijl die in het jouwe logeert. Huizenruilers komen een periode overeen die voor beide partijen past. Een unieke manier om  de meest exotische uithoekjes van de aardbol te ontdekken en je er gelijk thuis te voelen.


Huizenruil is de Nederlandse versie van het

HomeExchange.com
een tot internationaal netwerk uitgegroeide passie van enkele in Californië gebaseerde enthousiastelingen. HomeExchange ging in 1992 van start.

Voor een bijdrage van 6.95 euro per maand of 10,95 euro per trimester kan je het hele aanbod overlopen in je zoektocht naar geschikte uitwisselprofielen. Dat zijn er in totaal zo'n 37.000!

Huizenruilers ruilen hun huizen, flats, appartementen in een periode die voor beide partijen geschikt is. Maar andere vormen van ruil zijn eveneens mogelijk. Een huis voor een zeiljacht bijvoorbeeld. Of een villa in Italië voor een camper in de Verenigde Staten. Leden die het op prijs stellen de ruilpartners ook persoonlijk te leren kennen, kunnen om beurten ook voor gastheer en logie spelen.


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?