Een greep uit het wellness-aanbod in Vlaanderen

Elke provincie beschikt wel over een aantal superbe uitgeruste kuurwalhalla’s, voor wie net iets meer wil dan het zonnebankcentrum om de hoek. We hebben enkele centra voor u belicht.

 


Het Vijfde Seizoen (Westerlo)

Geest, lichaam en ziel in harmonie krijgen, dat is betrachting nummer één van Nancy Goossens en haar team in Het Vijfde Seizoen.  Je krijgt er de keuze tussen sauna en stoombad, en vooraf kun je je lichaam voorbereiden op de verwarmde ligbanken van het Caldarium. Wie wil afslanken, kan zich laten behandelen met klei of infraroodstralen, met garantie op centimeterverlies. Een badpak is toegelaten maar niet verplicht. 
Er zijn verschillende arrangementen te boeken, maaltijd inbegrepen, en indien gewenst kun je in Het Vijfde Seizoen ook overnachten.

Het Vijfde Seizoen
Zandberg, 27
2260 Westerlo
014/54.27.09

http://www.hetvijfdeseizoen.be/index2.php?page=content/home

Thermae Grimbergen

Het saunacomplex van Thermae Grimbergen is onderverdeeld in twee delen, waarvan er één gereserveerd is voor naaktgebruikers en het andere voor badpakgebruikers. Beide bieden alle mogelijke faciliteiten: sauna, jacuzzi, stoombad, douche, relaxatieruimte... Reservatie is niet nodig.
Een bar met pergola biedt de mogelijkheid iets te eten of drinken in badjas. Het complex beschikt over een uitgebreide beauty afdeling met echte ‘beauty clinic’, waar je ook terecht kunt voor minder courante behandelingen zoals microdermabrasie of zuurstoftherapie.

Thermae Grimbergen
Wolvertemsesteenweg, 74
1850 Grimbergen
Tel: 02/270.81.96

http://www.thermae-grimbergen.be/pages/home.php?lang=nl

 


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?