Teken een boom en win een prijs

FSC, het label voor duurzaam hout en papier, lanceert een campagnewebsite waar bezoekers mee kunnen bouwen aan een virtueel woud. Naast informatie over duurzaam bosbeheer, kom je er ook te weten waar je eigen FSC-gelabeld hout of papier vandaan komt. Je kan er ook deelnemen aan een online tekenwedstrijd.


Om de bekendheid van het FSC-label te vergroten en je hierover beter te informeren, lanceert FSC België een nationale campagne. Het hart hiervan is de speelse website

www.red-een-woud.be
, waar bezoekers hun engagement voor duurzaam bosbeheer kunnen tonen door hun eigen boom te ontwerpen en die in het virtuele FSC-woud te planten.

Bijdragen aan duurzaam bosbeheer begint met het nakijken van het FSC-label op je nieuwe tuintafel, raamhout of printerpapier. Dat geeft aan of het product gegarandeerd afkomstig is uit een bos dat gekapt wordt volgens strenge sociale en ecologische principes.

De bezoekers die op de website hun eigen boom tekenen, maken bovendien kans op een reis voor 2 personen naar Lapland, of op één van de vele andere bosvriendelijke prijzen.


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?