Het 2e kunst- en antieksalon

Antiekliefhebbers kunnen in oktober voor de tweede keer naar Waregem afzakken om te genieten van een topaanbod aan kunst- en antiekvoorwerpen, verzorgd door de Koninklijke Gilde van Vlaamse Antiquairs.

 


Na het succes van de vorige editie was het niet meer dan logisch dat er dit jaar een vervolg zou komen. Meer dan zeventig exposanten uit binnen- en buitenland zullen uitpakken met het mooiste uit hun collecties. Schilderijen en etsen, meubeltjes, antieke juwelen, keramiek en porselein, papierwerk, art nouveau en art deco voorwerpen...de kunstminnaar kan zich de ogen uitkijken.   

                

Hoewel de meeste exposanten uit de regio komen zijn er ook handelaars uit Duitsland, Nederland en Frankrijk, die de bezoeker vanzelfsprekend zullen trakteren op enkele prachtstukken.  Een topper wordt ook de groepsstand van de Koninklijke Gilde van Vlaamse Antiquairs, een beroepsvereniging die het kruim uit de Vlaamse antiekwereld tot zijn leden mag rekenen. Deze vereniging, die al bestaat sinds 1922, is ook de inrichter van dit kunst- en antieksalon.


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?