Boekenbeurs 2009

Van 31 oktober tot 11 november loopt de 73ste jaarlijkse Boekenbeurs, één van de belangrijkste culturele evenementen in Vlaanderen. Boeken, auteurs, lezingen, uitgeverijen, je vindt ze allemaal in Antwerp Expo de komende herfstvakantie.


Op deze 73ste editie van de Boekenbeurs zullen 114 standhouders acte de présence geven, die samen meer dan 60.000 titels komen voorstellen aan het publiek. Alle grote en kleinere uitgeverijen, veel Vlaamse kranten, humanitaire organisaties en culturele instellingen vinden een plaatsje in één van de vier hallen die de beurs dit jaar inneemt.

Meer dan 500 auteurs komen hun werk signeren. Luc Alloo, Walter Baele, Paul Baeten Gronda, Guido Belcanto... heel veel klinkende namen uit de mediawereld zijn aan het schrijven geslagen, en zullen dit jaar met plezier hun spreekwoordelijke kribbel in uw boek plaatsen.

Themadagen

Boven de boekenbeurs is er de boekenverdieping, een programma bestaande uit lezingen van auteurs, doe-momenten voor kinderen, discussiesessies... en nog veel meer. Je kunt je er als het ware ‘verdiepen’ in een boek.

De vijf themadagen (Leve de klassieken, Red Jezelf, De Geschiedenis is Jarig, Wondere Wetenschap en Als cupido schiet) en het speciale Kidz-programma beloven een boeiende beurs, waar het wel eens moeilijk kiezen kan worden. De programma’s gaan door in de gekleurde zalen op de eerste en tweede verdieping van Antwerp Expo.


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?