Mobiliteit à la carte, een hele week lang

Het hoeft allicht niet meer gezegd. Van 16 tot 22 september neemt in heel Europa de Week van Vervoering de controle over het stuur om je te begeleiden van het ene naar het andere evenement rond duurzame mobiliteit in je streek, dorp of stad. Surf alvast naar de website.  Stippel er jouw persoonlijk weektraject uit of stel je perfecte Open Monumentendagje samen tijdens de Autoloze Zondag in de hoofdstad.


Programma

Van 16 tot 22 september staat heel Europa in het teken van de mobiliteit ter gelegenheid van de Week van Vervoering. Elke dag staat een ander thema centraal: te voet gaan, fietsen, het openbaar vervoer, autodelen.

Het programma van de Week van Vervoering staat bol van uitstapideetje en evenementen rond stedelijke mobiliteit in je streek, dorp of stad. 

Op de website vind je ze allemaal terug  terug in

de agenda per gemeente
.
 

Brussel zit in mijn binnenband

Op zondag 19 september wordt het Brussels Gewest het paradijs van de zachte mobiliteit. De stad brengt je dan in vervoering met maar liefst 160 km2 aan autovrij verkeer.

Trek er op uit te voet, op rollers of met de fiets. Verplaats je gratis met bus, tram of metro van het ene punt van Brussel naar het andere om er aan te sluiten bij een rondleiding of wandel- of fietstocht.

Voor een overzicht van de aktiviteiten, surf naar de

kaart van de Autoloze Zondag Brussel

 


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?