10 jaar Zenith

 Veel mensen wachten jaarlijks met spanning dit evenement af. De 10de editie van het salon Zenith zou nogmaals de actieve vijftigplussers moeten kunnen verleiden en dit met nog meer stands en meer activiteiten. Zij zullen ongetwijfeld weer in groten getale de weg vinden naar Heizelpaleis 5 en dit van 2 tot 6 december.


Dit salon is dus bestemd voor de vijftigplussers die op een zo interessant mogelijke wijze hun vrije tijd willen invullen en op de hoogte willen blijven van de evoluties in de wereld. Een dagje Zenith is een onvergetelijke en opmerkelijke ervaring omdat alle thema's die vijftigplussers interesseren op een dynamische en warme manier aan bod komen.

De bezoekers kunnen deelnemen aan een hele reeks creatieve workshops, conferenties bijwonen, een modeshow volgen, luisteren naar optredens van de beste crooners, een danspasje wagen of deelnemen aan een fitnessdemonstratie.

Ze kunnen vervolgens genieten van een natje en een droogje op één van de terrasjes of in de tearoom en daarna de gewenste informatie verzamelen over onderwerpen die hun generatie aanbelangen : het grote pensioenparcours zal instaan voor allerlei informatie over financiële aspecten zoals beleggingen en successierechten; het nieuwe thema van dit jaar is vrijwilligerswerk; jonge grootouders zullen een reeks tips krijgen m.b.t. de leukste activiteiten en excursies die ze met hun kleinkinderen kunnen beleven; de talrijke aanwezige verenigingen zullen demonstraties geven en informatie verstrekken omtrent hun dagelijkse of regelmatig georganiseerde activiteiten.

Ook andere thema's zullen daarnaast aangeboord worden op een wirwar van stands : toerisme, internet, gezondheid, gezonde voeding, lifestyle en beauty,...


Delen

© Vivat.be 2014

Contact | Wie zij wij?